Događaji

Kulturan svet

KULTURAN SVET je ciklus predavanja na kojima o različitim životnim temama razgovaramo iz ugla filozofije, psihologije, književnosti, muzike, kulturologije i drugih srodnih oblasti. Univerzalne istine primenjujemo na svakodnevni život, sa idejom da ponudimo različite modele razmišljanja, koji bi trebalo da usmere i motivišu svakog pojedinca da odabere sopstveni put ličnog razvoja.

Duhovni doručak

DUHOVNI DORUČAK je jedinstveni koncept u Beogradu, zahvaljujući kome kroz predavanja, razgovor i druženje sa zanimljivim predavačima, ljudima koji imaju specifična znanja i veštine, razgovoramo o životu, družimo se, razmenjujemo dobru energiju i pronalazimo inspiraciju za male i velike životne korake.

Lepo mi je, jer tako želim

LEPO MI JE, JER TAKO ŽELIM je ciklus motivacionih predavanja, koja Centar za lični razvoj “Lepo mi je”, organizuje sa UŠĆE Shopping Centrom. Predavanja realizovana jednom mesečno, od maja do decembra ove godine u sali bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Kroz zanimljive i korisne životne teme, publiku su, iz svog ugla, motivisale i inspirisale poznate ličnosti, prepoznatljive po značajnim ostvarenjima u svom životu i poslu.