Događaji

Lepo mi je, jer tako želim

LEPO MI JE, JER TAKO ŽELIM je ciklus motivacionih predavanja, koja Centar za lični razvoj “Lepo mi je”, organizuje sa UŠĆE Shopping Centrom. Predavanja realizovana jednom mesečno, od maja do decembra ove godine u sali bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Kroz zanimljive i korisne životne teme, publiku su, iz svog ugla, motivisale i inspirisale poznate ličnosti, prepoznatljive po značajnim ostvarenjima u svom životu i poslu.

Lepo mi je što imam posao koji volim

Seminar predstavlja skup predavanja, praktičnih vežbi, grupnog rada i individualnih konsultacija. Polaznici vežbaju stvarne situacije, dobijaju praktične primere. Dakle, bez preteranog teorijskog razglabanja, fokusiramo se na praktičan rad. Prolazimo vežbe promene fokusa misli i kvaliteta emocija i učimo kako da se orjentišemo na ostvarivanje ciljeva.

Predavanja i radionice

Milica Stojiljković održala je predavanje na temu: Lepo mi je u svojoj koži, gde smo razgovarali o tome kako da izgradimo dobar odnos sa sobom, a kako sa drugim ljudima. Naučili smo konkretne vežbe koje pomažu u otkrivanju ličnog identiteta, potreba i potencijala. Dali smo i odgovore u kom pravcu je najbolje da se razvijamo lično i profesionalno, kako da prebrodimo prepreke, ako na njih naiđemo i kako da savladamo stres.

Kulturan svet

KULTURAN SVET je ciklus predavanja na kojima o različitim životnim temama razgovaramo iz ugla filozofije, psihologije, književnosti, muzike, kulturologije i drugih srodnih oblasti. Univerzalne istine primenjujemo na svakodnevni život, sa idejom da ponudimo različite modele razmišljanja, koji bi trebalo da usmere i motivišu svakog pojedinca da odabere sopstveni put ličnog razvoja.