Bahove kapi

BAHOVE KAPI

Sasvim je normalno da život ponekad donosi izazove i probleme,

ali na nama je da odaberemo da ih rešimo ili ne.

 BAHOVE KAPI su način da u tome uspemo i izaberemo LEPO MI JE kao stil života koji negujemo.

 

O PROGRAMU

Milica Stojiljković, kao Bahov praktičar ti može pomoći da pronađeš kombinaciju Bahovih kapi koja je za tebe adekvatna. Bahove kapi su cvetne esencije, ima ih ukupno 39 i svaka osoba dobija kombinaciju koja je namenjena rešavanju uzroka njenog neraspoloženja ili neprijatnog stanja. Ne postoje univerzalne kombinacije kapi, već svaka osoba dobija svoju kombinaciju, zato što je svaki problem individualan.

Konsultacija je razgovor, nakon koga ti postaje jasno zašto baš određene esencije ulaze u tvoju kombinaciju. Razgovor traje oko sat vremena i na kraju dobijaš svoju kombinaciju kapi.

Terapija Bahovim kapima obzbeđuje da delujemo na uzrok umesto na posledice svojih stanja i raspoloženja. Zato daje trajne, umesto privremenih rezultata. Kapi su potpuno prirodne i mogu ih koristiti i deca i odrasli i nemaju kontraindikacije, jer ako nemaju na šta da deluju, samo će proći kroz naš organizam.

 

ZAŠTO BAHOVE KAPI?

Doktor Bah je još pre oko 100 godina shvatio da je svako naše neraspoloženje ili nelagoda, znak da nismo u skladu sa sobom, sa onim što nas čini srećnom osobom. Kada takve znakove ignorišemo, iz trenutnih neraspoloženja mogu nastati veći psiho-fizički problemi.

Sa druge strane, sasvim je u redu da nemamo uvek kapacitet i ne vidimo način kako da neke probleme rešimo. Zato nam Bahove kapi pomažu da osvestimo gde je problem i da iz sebe izvučemo “snagu” da ga rešimo. Takođe, ako je naše psiho-fizičko zdravlje već ugroženo, Bahove kapi pomažu da takvo stanje više ne troši tvoju energiju, već da je vrati u ravnotežu koja je neophodna da se osećaš bolje.

Veoma su korisne u okolnostima kao što su:

  • stres na poslu
  • partnerski i porodični odnosi
  • izazovi roditeljstva
  • starenje i problemi koji idu uz to
  • traumatska iskustva i slično.

 

ŠTA ĆEŠ JOŠ DOBITI?

  • Na prvoj konsultaciji ćete dobiti besplatan priručnih o Bahovim kapima, koji možete preuzeti i ovde;
  • Ključne stručne savete koji će dodatno pomoći uspehu delovanja Bahovih kapi, a koje možeš primenjivati i kasnije u životu.

 

KAKO DA ZAKAŽEŠ KONSULTACIJU?

Svaki životni izazov je lična stvar. Zato radimo individualno. Konsultacija je važna zato što ti daje stručna usmerenja i pomoć da osvestiš trenutne životne prepreke i izaove i da ih samim tim, pomoću Bahovih kapi, prevaziđeš.

Konsultaciju možeš zakazati pozivom na 064 1900 725.

 

O MILICI STOJILJKOVIĆ

Milica Stojiljković je autor programa LEPO MI JE, pomoću koga možete naučiti kako da osnažite lične kvalitete i prevaziđete prepreke i probleme. Samo tokom proteklih godinu dana, oko 3.000 ljudi se edukovalo na njenim predavanjima, seminarima, radionicama i individualnim konsultacijama. Posvetila je deceniju praktikovanju i proučavanju veština ličnog razvoja, a 15 godina se profesionalno bavila komunikacijama u vodećim kompanijama u Srbiji. Ona je jedini evropski lider transformacija iz Srbije i član evropske Asocijacije lidera transformacija. Edukuje, piše, motiviše…saznaj više

3 LEPO MI JE PRINCIPA