Bahove kapi

Nervozni ste, uplašeni, nesigurni u sopstvene odluke, očajni, pretrpeli ste raskid ili veliki šok, nestrpljivi ste, posesivni, popustljivi, presavesni…? Onda Bahove kapi mogu biti dobar izbor za vas, jer veoma nežno i suptilno pomažu ljudima da se vrate ili uplove u harmoničan život.

 

O PROGRAMU

U terapiji Bahovim kapima, veoma je važna konsultacija sa Bahovim praktičarem, kako bi bila određena adekvatna kombinacija kapi, kojih ukupno ima 39. Kosultacija je važna zato što više osoba može biti istog raspoloženja, ali uzroci tih raspoloženja mogu biti sasvim različiti. Kako bi Bahove kapi mogle da deluju, neophodno je uraditi konsultaciju kako bi praktičar i klijent razgovorom došli do adekvatne kombinacije kapi.

 

ZAŠTO BAHOVE KAPI?

Doktor Bah je smatrao da je svako biće srećno i zdravo dok je u harmoniji sa svojom prirodom. Čim je ta harmonija narušena, nastaje, prvo, neka vrsta neraspoloženja, nelagodnosti, potom – sklonost povredama, prehladama, a na kraju i bolestima. Dakle, kada postoji mentalno-emotivni disbalans, dolazi i do fizičkih oboljenja.

Bahove kapi nam pomažu da vratimo harmoniju u svoj život, da se približimo ponovo onome što zaista jesmo. Često nas naše vaspitanje, okolnosti, misli i osećanja odvedu u suprotnom pravcu. Sami sebi dozvolimo da se udaljimo od sebe i tako nastaju problemi.

Veoma su korisne u okolnostima kao što su:

  • stres na poslu
  • partnerski i porodični odnosi
  • izazovi roditeljstva
  • starenje i problemi koji idu uz to
  • traumatska iskustva i slično.

 

KAKO POMAŽU BAHOVE KAPI?

Terapija Bahovim kapima obzbeđuje da delujemo na uzrok umesto na posledice svojih stanja i raspoloženja. Zato daje trajne, umesto privremenih rezultata. Kapi su potpuno prirodne i mogu ih koristiti i deca i odrasli i nemaju kontraindikacije, jer ako nemaju na šta da deluju, samo će proći kroz naš organizam.

 

ŠTA ĆETE JOŠ DOBITI?

Na prvoj konsultaciji ćete dobiti besplatan priručnih o Bahovim kapima, koji možete preuzeti i ovde.

 

KAKO ZAKAZATI KONSULTACIJU?

Svoju prvu konsultaciju možete zakazati pozivom na broj: 064 190 0725 ili putem e-maila: lepomije.milica@gmail.com