Meditacija

Ako želite da upoznate svoj pravi identitet, onda je neophodno da pogledate u sebe, a ne samo u spoljne okolnosti. Ovaj put nije jednostavan, ali je lep sa svim svojim izazovima i radostima. Najbolji način u tome budete uspešni je da naučite da meditirate.

 

O PROGRAMU

Ovo je jedinstven program ličnog razvoja, zahvaljujući kome svaka osoba može upoznati sebe, zavoleti sebe onakvom kakva jeste i raditi kontinuirano na ostvarivanju svojih potencijala i eliminaciji stresa.

Tehnika meditacija je veoma jednostavna, laka za učenje, ali kreirana tako da iz meseca u mesec pomaže pojedincu da osvesti sebe i razume svoje misli i osećanja.

Tehnika i njeni efektu su potvrđeni naučno, kao i viševekovnom tradicijom, a pristup je individualan i prilagođen svakom pojedincu.

Program se odvija na sledeći način:

1.korak: Uvodna konsultacija – na kojoj razgovoramo, sagledavamo trenutno okolnosti i definišemo dalje korake

2. korak: Individualne konsultacije – viđamo se na dve nedelje, razgovaramo o daljim koracima, trenutnom napretku, razvoju ciljeva

 

ZAŠTO MEDITACIJA?

Svaki čovek je svestan svog fizičkog tela, delimično poznaje svoje misli i emocije, dok zna da postoji i „nešto više“ (poput intuicije i sličnih pojava), ali ne ume to da objasni. Da bi mogli da se razvijamo i budemo zdravi, važno je da radimo na sva ova tri polja – fizičkom telu, mislima, osećanjima, ali i podizanju svoje svesti. Ovo nam omogućava meditacija, gde kroz jednostavnu tehniku upoznajemo svoje misli i osećanja. Zatim ih razumemo i prihvatamo i potom dajemo sebi priliku da ih transformišemo, kako bismo bili ono što jesmo, umesto onoga što se od nas očekuje. Sa druge strane, kada smo svestni svojih vrlina i slabosti, razumemo da ih i drugi imaju i tako bolje prihvatamo druge ljude, manje ih osluđujemo, manje se nerviramo.

 

ŠTA ĆETE NAUČITI?

Svaka konsultacija trebalo bi da rezultira korakom napred u razvoju svesti pojedinca, odnosno boljem upoznavanju sebe. Pritom je uloga učitelja u učenju i usmeravanju, a uloga pojedinca u ličnom radu i primeni tehnike, koja od početnog prilagođavanja, prelazi u svakodnevnu praksu i način života (jer ima veoma praktičnu primenu u raznim životnim situacijama).

 

ŠTA ĆETE JOŠ DOBITI?

Besplatan priručnik koji sadrži detaljne informacije o: značaju meditiranja, tehnici meditiranja, praktičnoj primeni, prednostima i slično.

Kratak program vežbanja koji podstiče usklađivanje energetskih tokova pojedinca.

 

KAKO ZAKAZATI KONSULTACIJU?

Svoju prvu konsultaciju možete zakazati pozivom na broj: 064 190 0725 ili putem e-maila: lepomije.milica@gmail.com