Program LEPO MI JE

O PROGRAMU

Svi imamo trenutke u kojima se dobro osećamo, kao i one u kojima nismo dobro raspoloženi i to je potpuno normalno. Kako bismo prepreke i probleme pretvorili u prilike i rešenja i naučili da negujemo svoju pravu prirodu, korisno je da razumemo da je važno da delujemo na uzrok, umesto na simptome i posledice, strpljivo i bez osuđivanja sebe. Jednako je važno i da naučimo kako da istrajemo u dobrom osećaju koji u sebi negujemo. Zato je naziv Programa nastao iz činjence da je – LEPO MI JE iskustvo koje dolazi iznutra.

Program LEPO MI JE podrazumeva rad na svim važnim poljima:

 • svesno negujemo unutrašnji mir (jer znamo da smo u životu bili uspešni u onim stvarima kojima smo posvetili pažnju i vreme i na koje smo se dobro koncentrisali);
 • menjamo fokus sa problema na rešenje (u trenucima kada osećamo slabost i nemamo odgovor kako dalje);
 • vraćamo energetski balans (kako trenutna slabost ne bi dalje narušavala naše zdravlje i kako bismo istrajali na putu do rešenja);
 • unapređujemo komunikacijske i poslovne veštine (ako je to potrebno u datim situacijama)

Program LEPO MI JE utemeljen je na naučnim osnovama, kao i na znanjima tradiocionalnih veština Istoka koje traju hiljadama godina. Kombinuje tehnike koje uspešno deluju u najrazličitijim životnim okolnostima, ali na način koji je prilagođen svakom pojedincu, jer smo svi individua za sebe.

Program LEPO MI JE je kreirala Milica Stojiljković koja već skoro jednu deceniju proučava i praktikuje meditaciju, terapiju Bahovim kapima, tehnike afirmacija i srodne discipline.  Primenjujući ih na sebi i kroz rad sa ljudima, došla je kombinacije tehnika koje daju najbolje rezultate, zato što – pokrivaju sva polja važna za pojedinca, a jednostavne su za učenje i primenu. Svoje iskustvo u poslovanju i komunikacijama, takođe, primenjuje u radu sa ljudima, ukoliko im je potrebno savetovanje za unapređenje poslovnih i komunikacijskih veština.

U KOJIM SITUACIJAMA JE PROGRAM PRIMENJIV

Program LEPO MI JE nije samo trenutno rešavanje određenih situacija, već znanje koje možemo primenjivati celog života i koje pravi trajne i duboko kvalitetne promene u nama samima, u vezi sa zdravljem, dobrim odnosima sa sobom, sa drugim ljudima.

Njegova primena veoma je korisna za unapređenje i rešavanje:

 • porodičnih odnosa
 • partnerskih odnosa
 • poslovnih veština i situacija
 • izazova koje donosi starost
 • izazova koje donosi odrastanje, kod dece i slično.

Jednako je primenjiv i kod odraslih ljudi, dece, novorođenčadi.

 KAKO PROGRAM IZGLEDA

Ukoliko želite da negujete najbolju verziju sebe, unutrašnji mir ili želite trajno da prevaziđete prepreku ili problem sa kojima se trenutno suočavate, koraci su sledeći:

 • pozovete na 064 1900 725 i zakažete prvu konsultaciju (za sebe ili dete);
 • na konsultaciji (koja traje do sat vremena) razgovaramo o vašoj trenutnoj situaciji i dogovaramo se o daljim koracima – načinu rada, broju narednih konsultacija, tehnikama koje ćemo primenjivati;
 • na narednim konsultacijama stičete informacije i usmerenja koja su vam potrebna kako biste došli do rešenja ili jednostavno radili na unapređenju ličnih kvaliteta.