RADIONICA ZA RODITELJE ĐAKA PRVAKA

Pripremite sebe i svoje dete za polazak u školu

 

Polazak deteta u školu je važan trenutak za celu porodicu. Prave informacije, motivacija, podrška i alati kako sve sprovesti u delo, bez stresa i s puno ljubavi, potrebni su i roditeljima i detetu.

 

O RADIONICI

Ovo je najkorisnija i najpraktičnija edukacija koju možete dobiti, ako ste roditelj đaka prvaka:
od iskusne učiteljice ćete saznati sve što vam je potrebno da znate o nastavi i školi;
od mame prošlogodišnjeg đaka prvaka i iskusnog savetnika za lični razvoj ćete saznati i naučiti kako da se sa svim tim informacijama o školi uspešno nosite, kako da radite na sebi i pomognete detetu da se bolje koncentriše, opusti i adaptira na promenu.

 

ZAŠTO DOĆI NA RADIONICU

Zato što je za vašeg đaka prvaka škola ogromna promena u životu, toliko velika da je ne možete ni zamisliti. I zato što ste jedino vi, kao roditelj, oslonac koji je detetu potreban da tu promenu uspešno savlada i istinski razume zašto je škola važna, kako da u njoj uživa. I zato što sigurno već osećate odgovornost da budete dobar roditelj đaka prvaka, a da pritom i vama samima treba podrška da se adaptirate na nove okolnosti.

O svemu ovome ćemo govoriti na radionici, bez suvišnih detalja i sa puno praktičnih primera i vežbi.

 

ŠTA ĆETE JOŠ DOBITI

Pored praktičnog znanja, korisnih informacija, podrške i inspiracije, sa radionice ćete poneti i materijale koji vam mogu poslužiti kao podsetnik za budući rad na sebi i sa detetom, đakom prvakom.

 

PREDAVAČI

Milica Stojiljković
Osnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je“, savetnik za lični razvoj i komunikacije odraslih i dece, mama prošlogodišnjeg đaka prvaka, autor projekta „Neguj radost života“ u okviru koga mladi, žene, sportisti i svi koji to žele, stiču veštine koje im pomažu da budu najbolja verzija sebe, autor projekta Lepo mi je, jer tako želim, u kome poznati ostvareni ljudi drže motivaciona predavanja na različite životne teme, autor sajta www.lepomije.rs.

Božana Jeveričić
Učiteljica Osnovne škole „Dušan Jerković“, izvela 8 generacija prvaka, učesnik i autor semininara za decu i nastavnike o savremenim načinima izvođenja nastave i podučavanja, zaljubljenik u svoj posao i rad sa decom.

 

GDE I KADA

NOVI TERMIN:

Nedelja, 3. septembar 2017.
16.00 – 19.00h
Hotel 88 Rooms – sala Oniks, Takovska 45 – I sprat, Beograd

POPUNJEN PRVI TERMIN:

Subota, 26. avgust 2017.
16.00-19.00h
Hotel 88 Rooms – sala Oniks, Takovska 45 – I sprat, Beograd

 

ORGANIZATOR RADIONICE

Organizator radionice, autor i predavač je Milica Stojiljković, osnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je“, koji je posvećen ličnom razvoju odraslih i dece, kroz praktikovanje adekvatne kombinacije metoda ličnog razvoja i veština komunikacije i poslovnog razvoja. Programi Centra podrazumevaju različite nivoe i forme obuke: radionice, seminare, individualne konsultacije, predavanja. Radionica za roditelje đaka prvaka je program u okviru projekta „Neguj radost života“, zahvaljujući kome svako može da radi na unapređenju svojih ličnih i profesionalnih kvaliteta i izabere da bude bolja verzija sebe.

 

CENA I NAČIN PRIJAVLJIVANJA

Kao što smo obećali, radionica je besplatna za prvih 50 roditelja koji su se do sada prijavili za prvi termin.

Cena radionice u novom terminu (3. septembra 2017.) iznosi: 2.000 RSD po osobi.

Ukoliko želite da se prijavite za novi termin, to možete učiniti klikom ovde, i u polju “vaša poruka” ostaviti sledeće podatke:

  • Ime i prezime
  • Broj telefona
  • E-mail
  • Ukucati rečenicu: „prijavljujem se za radionicu za roditelje đaka prvaka“.

Nakon toga ćemo vas brzo kontaktirati i potvrditi da ste se uspešno prijavili za radionicu.

Prijava je obavezna za učešće na radionici.

Ukoliko imate dodatna pitanja, slobodno me pozovite na 064 1900 725 (Milica Stojiljković)

Radujemo se Vašem dolasku! 🙂

Centar za lični razvoj “Lepo mi je”

Besplatnu radionicu za roditelje đaka prvaka, 26. avgusta 2017, omogućila je kompanija Statovac-komerc d.o.o – ekskluzivni licencirani proizvođač i distributer svetski poznatih brendova iz oblasti školskog, kancelarijskog, gift i umetničkih materijala. Samo neki od njihovih brendova su: Disney, Marvel, Looney Tunes, FK Partizan, FK Crvena Zvezda, Pebeo i mnogi drugi… Pored licencnih brendova, u ponudi imaju i svoje brendove, od kojih ističemo Play i Junior.

Radionica je deo programa Festivala “Počinje škola” koji se održava u UŠĆE Shopping Centru od 30.08 do 2.09. i čiji je medijski partner sajt NajboljaMamaNaSvetu.com.

Statovac

Ostavite komentar