Radionice

BESPLATAN SEMINAR: LEPO MI JE ŠTO IMAM POSAO KOJI VOLIM

Kojim putem da krenete nakon diplomiranja

 

Vaše formalno obrazovanje je završeno, stojite na raskršću  i pitate se šta sad. Kako da osvestite šta želite da radite i kojim putem da krenete? Kako da pravilno postavite svoje ciljeve i usmerite sa ka njima? Šta je bitno da biste se u pravom svetlu predstavili svom budućem poslodavcu i započeli svoju karijeru?

Ako vas kopka odgovor na sva ova pitanja, prijavite se na besplatan seminar „Lepo mi je jer imam posao koji volim“  u organizaciji Centra za lični razvoj „Lepo mi je“ i sajta Poslovi.infostud.com Program je koncipiran kao dvodnevni intenzivni seminar  koji će, nakon prvog održanog u Beogradu, biti organizovan u Subotici,  10. i 11. februara (subota i nedelja) u prostorijama InfostudHUB-au periodu od 16 do 20h.

Kako program izgleda

Zamišljen je  kao skup predavanja, praktičnih vežbi, grupnog rada i individualnih konsultacija. Očekuju vas simulacije stvarnih situacija, puno praktičnih primera, intenzivan i interaktivan program. Dakle, bez preteranog teorijskog razglabanja, fokusiramo se na praktičan rad. Proći ćemo vežbe promene fokusa misli i kvaliteta emocija i naučiti kako da se orjentišemo na ostvarivanje ciljeva.

Svaki čas prate detaljni štampani materijali, kao i dodatni materijali za rad kod kuće. Na kraju programa, tj. najkasnije 7 dana nakon završetka seminara, svaki polaznik dobija rezime svog ukupnog rada, uz smernice za dalji napredak, kroz konkretne savete i primere.

Teme kojima ćemo se baviti

  • Zašto je završetak fakulteta i početak poslovne karijere važan momenat i kako kroz njega proći sa zadovoljstvom
  • Kako brigu i izgovore zameniti entuzijazmom i samopouzdanjem
  • Šta predstavlja naš identitet zaista i kako ga otkriti na pravi način
  • Sve o pripremi CV-a: od toga kako se piše, šta istaći, a šta nikako ne istaći, preko slanja CV-a i propratnog mejla do očekivanja i razgovora o tipovima poslodavaca;
  • Sve o razgovoru za posao –šta je važno za poslodavca, a šta za kandidata, kako primeniti ono što je na seminaru do sada naučeno o ličnom razvoju i ciljevima, zašto je važan prvi utisak, kako odgovoriti na laka, a kako na teška pitanja i slično.

Kako da se prijavite

  • Program je besplatan, ali je ograničen na 25 polaznika. Pre nego što popunite prijavu, molimo vas da da razmislite da li ćete biti u prilici da zaista budete na ovim radionicama.
  • Želimo da ovom programu prisustvuju svi oni koje ova tema zaista zanima, ali ćemo zbog kvaliteta radionice sigurno morati da ograničimo broj polaznika. Prijave su otvorene do popune mesta, a krajnji rok za prijavu je sreda 6.12.
  • U slučaju da se prijavite, a ne možete da dođete, molimo vas da nam bar dva dana ranije javite kako bismo mogli da pozovemo sve one koji su zainteresovani, a nalaze se na listi čekanja.
  • Možete se prijaviti klikom ovde .

Predavač

Milica Stojiljković, savetnik za lični i poslovni razvoj i komunikacije i osnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je“, u saradnji sa sajtom Poslovi.infostud.com

Svi programi koje Milica kreira i realizuje nastali su iz znanja i iskustva koje je stekla tokom 15 godina poslovne karijere u vodećim kompanijama u Srbiji, više od 100 treninga poslovnih i komunikacijskih veština koje je održala, 10 godina praktikovanja i proučavanja veština ličnog razvoja, iskustva kao majke, rada sa decom i odraslima. Autor je projekta „Neguj radost života“ i projekta „Lepo mi je, jer tako želim“, u kome poznati ostvareni ljudi drže motivaciona predavanja na različite životne teme, kao i autor ovog sajta www.lepomije.rs.

Ovo su neki od komentara koje smo dobli nakon završetka radionice:

“Bila sam na nekoliko radionica koje su se bavile sličnim temama, ali nijedna nije imala ovako ličan i sveobuhvatan pristup. Posao kao deo života, a ne samo nešto što moramo da radimo jer nam je potreban novac. Sve pohvale za ideju!”

“Utisci su apsolutno pozitivni. Mnogo mi se svidja baš to što je radionica uradjena na ovaj način, a ne online. Imali smo priliku da postavimo pitanja, da tražimo odgovor za ono što baš nas zanima i da osetimo da nismo sami, već da je mnogo mladih u istoj ili sličnoj situaciji kao što je naša.”