Radionice

BESPLATAN SEMINAR: LEPO MI JE ŠTO IMAM POSAO KOJI VOLIM

Kojim putem da krenete nakon diplomiranja

 

Vaše formalno obrazovanje je završeno, stojite na raskršću  i pitate se šta sad. Kako da osvestite šta želite da radite i kojim putem da krenete? Kako da pravilno postavite svoje ciljeve i usmerite sa ka njima? Šta je bitno da biste se u pravom svetlu predstavili svom budućem poslodavcu i započeli svoju karijeru?

Ako vas kopka odgovor na sva ova pitanja, prijavite se na besplatan seminar „Lepo mi je jer imam posao koji volim“  u organizaciji Centra za lični razvoj „Lepo mi je“ i sajta Poslovi.infostud.com Program je koncipiran kao dvodnevni intenzivni seminar  koji će se održati 9. i 10. 12. (subota i nedelja) u prostorijama StartIT centra u Beogradu u periodu od 16 do 20h.

Kako program izgleda

Zamišljen je  kao skup predavanja, praktičnih vežbi, grupnog rada i individualnih konsultacija. Očekuju vas simulacije stvarnih situacija, puno praktičnih primera, intenzivan i interaktivan program. Dakle, bez preteranog teorijskog razglabanja, fokusiramo se na praktičan rad. Proći ćemo vežbe promene fokusa misli i kvaliteta emocija i naučiti kako da se orjentišemo na ostvarivanje ciljeva.

Svaki čas prate detaljni štampani materijali, kao i dodatni materijali za rad kod kuće. Na kraju programa, tj. najkasnije 7 dana nakon završetka seminara, svaki polaznik dobija rezime svog ukupnog rada, uz smernice za dalji napredak, kroz konkretne savete i primere.

Teme kojima ćemo se baviti

  • Zašto je završetak fakulteta i početak poslovne karijere važan momenat i kako kroz njega proći sa zadovoljstvom
  • Kako brigu i izgovore zameniti entuzijazmom i samopouzdanjem
  • Šta predstavlja naš identitet zaista i kako ga otkriti na pravi način
  • Sve o pripremi CV-a: od toga kako se piše, šta istaći, a šta nikako ne istaći, preko slanja CV-a i propratnog mejla do očekivanja i razgovora o tipovima poslodavaca;
  • Sve o razgovoru za posao –šta je važno za poslodavca, a šta za kandidata, kako primeniti ono što je na seminaru do sada naučeno o ličnom razvoju i ciljevima, zašto je važan prvi utisak, kako odgovoriti na laka, a kako na teška pitanja i slično.

Kako da se prijavite

  • Program je besplatan, ali je ograničen na 25 polaznika. Pre nego što popunite prijavu, molimo vas da da razmislite da li ćete biti u prilici da zaista budete na ovim radionicama.
  • Želimo da ovom programu prisustvuju svi oni koje ova tema zaista zanima, ali ćemo zbog kvaliteta radionice sigurno morati da ograničimo broj polaznika. Prijave su otvorene do popune mesta, a krajnji rok za prijavu je sreda 6.12.
  • U slučaju da se prijavite, a ne možete da dođete, molimo vas da nam bar dva dana ranije javite kako bismo mogli da pozovemo sve one koji su zainteresovani, a nalaze se na listi čekanja.
  • Možete se prijaviti klikom ovde .

Predavač

Milica Stojiljković, savetnik za lični i poslovni razvoj i komunikacije i osnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je“, u saradnji sa sajtom Poslovi.infostud.com

Svi programi koje Milica kreira i realizuje nastali su iz znanja i iskustva koje je stekla tokom 15 godina poslovne karijere u vodećim kompanijama u Srbiji, više od 100 treninga poslovnih i komunikacijskih veština koje je održala, 10 godina praktikovanja i proučavanja veština ličnog razvoja, iskustva kao majke, rada sa decom i odraslima. Autor je projekta „Neguj radost života“ i projekta „Lepo mi je, jer tako želim“, u kome poznati ostvareni ljudi drže motivaciona predavanja na različite životne teme, kao i autor ovog sajta www.lepomije.rs.

Ostavite komentar