Ženski kutak

ŽENSKI KUTAK

Neguj radost života i pronađi vreme samo za sebe

ŠTA JE ŽENSKI KUTAK?

To je vreme koje ćete posvetiti samo sebi – tako što ćete na jednom mestu, tokom samo sat vremena nedeljno, moći da imate kvalitetan trening koji vraća energiju i oslobađa od stresa, tako što ćete dobiti motivaciju za teme koje su vam važne i tako što ćete jednostavno dobiti malo slobodnog vremena samo za sebe.

Ne radi se ni o kakvom feminističkom pokretu, niti o sektaškom pristupu, radi se o zadovoljavanju potreba većine žena koje su opterećene obavezama i brojnim odgovornostima, zbog kojih često zanemaruju sebe. I zaboravljaju da njihovom suprugu treba sveža i nasmejana žena, umesto umorne i nervozne, da njihovoj deci treba nasmejana i odmorna mama umesto napomete i rastrgnute brojnim obavezama.

Program je namenjen baš ženama, a ne muškarcima, zato što je ipak u većini slučajeva na ženama veći teret dnevnih obaveza. Muškarce pritom ne zanemarujemo, niti mislimo nešto loše o njima. Naprotiv, mislimo da su sjajni i da upravo treba da podrže svoje dame da pronađu vreme samo za sebe, jer će tako cela porodica biti srećnija.

KAKO JE KONCIPIRAN ŽENSKI KUTAK?

  • Kao sat vremena svake nedelje koje ćete posvetiti samo sebi, u Centru za lični razvoj „Lepo mi je“
  • Za 60 minuta ćete imati precizno i praktično osmišljen program:
    • 40 minuta – lagane energetske i anti-stres vežbe – koje unapređuju zdravlje, obnavljaju energiju, povoljno utiču na bolju koncentraciju i imaju anti-stres dejstvo;
    • 20 minuta – motivaciona priča i razgovor na neku od važnih ženskih tema (kako uskladiti sve obaveze, kako bolje razumeti partnera, kako smanjiti stres na poslu, kako podići koncentraciju kod dece, kako bolje organizovati dan i slično)
  • Sve to u opuštenoj, lepoj atmosferi i maloj grupi, do 5 žena.
  • Kao poseban dodatak, svakog meseca ćemo imati specijalnog gosta – značajnog za neku od ženskih tema (ali neka nešto ostane i iznenađenje :))

U KOJIM TERMINIMA?

Možete odabrati dan i termin kada vam najviše odgovara da dođete u Ženski kutak i to će biti vaš termin za svaku nedelju tokom meseca.

Termini su: ponedeljak, utorak, četvrtak, subota: 18-19h i 19-20h

Mogući prepodnevni termini, ali po dogovoru.

CENA?

Plaćanje se vrši jednom mesečno, na početku meseca za dati mesec i po ceni od 2.000 dinara.

KAKO ZAKAZATI?

Možete zakazati pozivom na broj: 064 190 0725 ili putem e-maila: lepomije.milica@gmail.com

Prvi dolazak je besplatan.

Ostavite komentar