KULTURAN SVET: ALIS PEČARIĆ MARIĆ – 5 KNJIGA POSLE KOJIH VOLIMO VIŠE

Ako volite da čitate, onda znate koliko nas knjige mogu umiriti, uzbuditi, utešiti i pružiti znanje i razumevanje, nakon samo nekoliko pročitanih stranica. Ako nemate naviku čitanja, vreme je da je steknete, jer je čitanje tako jednostavan način na koji sebe možemo oplemeniti svaki dan.

Zato je tema 5. predavanja u okviru projekta KULTURAN SVET, bila: Pet knjiga posle kojih volimo više, a o njoj je govorila dama koja zna sve o knjigama, koja je pokazala da su knjige poseban unverzum beskonačne inspiracije, ljubavi i razmene među ljudima – Alis Pečarić Marić, autorka najpoznatijeg regionalnog bloga “Čitaj knjigu”.

Alis je, na temu ljubavi, govorila iz jednog sasvim specifičnog ugla i nije bilo reči samo o partnerskoj, već i o ljubavi prema deci, prijateljima, bliskim ljudima, ljubavi prema sebi.

Kulturan svet i veče sa Alis, oplemenila je i muzika genijalnog trija Sensartika, koji čine violinistkinja Sonja Kalajić (koja svira i testeru i kastanjete), Darko Armenski, na klarinetu, saksofonu i gajdama i gitaristkinja Mikica Ponjavić.

Najvažnije delove predavanja možete pogledati na sledećem linku:

 

 

 

Ostavite komentar