PREDAVANJE DOKTORA BRANIMIRA NESTOROVIĆA: MISAO KAO POKRATAČ SVEMIRA

Vidimo se za:

  • dana
  • sati
  • minuta
  • sekundi

Predavanja u okviru projekta LEPO MI JE, JER TAKO ŽELIM su nezaboravni događaji, zato što iz priča
uspešnih ljudi uvek možemo dobiti dobre ideje i odgovore.

Vreme

Sreda, 5. jun 2019, 19.30h

Mesto

Sala 10, biskopa u Ušće Shopping Centru

Karte

Na blagajni bioskopa u UŠĆU

TEMA PREDAVANJA

Danas nam već i savremena nauka pruža dokaze da mislima utičemo na kvalitet svog života i zdravlje. Zato možemo reći da je misao pokretač svemira, u nama i oko nas. Od nje zavisi kako se osećamo, kakvo nam je zdravlje, kakvi su nam odnosi sa drugim ljudima.

Doktor Branimir Nestorović će nam, na svom predavanju, objasniti zašto je tako i kako usmeravanjem svojih misli možemo pozitivno uticati na zdavlje i okolnosti u svom životu. Pokazaće nam i zašto je došlo vreme da se nauka i medicina počnu baviti ne samo telom, već i dušom i u kakvoj su vezi moždane aktivnosti, naše ponašanje i svemir.

 

O PREDAVAČU

Doktor Branimir Nestorović je pedijatar, pulmolog i alergolog, profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i načelnik odeljanja pulmologije i alergologije Univerzitetske dečje klinike Tiršova u Beogradu.

Svojim bogatim dugogodišnjim znanjem i međunarodnim iskustvom nam pomaže da negujemo svoje zdravlje i razumemo istinsku prirodu čoveka. Njegov rad nadilazi okvire klasične medicine, jer posmatra dete i čoveka kao deo prirode i u svom radu kombinuje različite metode kako bi svojim pacijentima pomogao na najadekvatniji način.

Rezerviši karte