ŽELIM DA IMAM POSAO KOJI VOLIM U SOMBORU

Traženje posla je svojevrstan posao iz koga možemo puno naučiti o sebi, svojim ličnim, organizacijskim i komunikacijskim sposobnostima. Zato se lični i profesionalni razvoj ne mogu odvojiti jedan od drugog.

Lepo mi je sto imam posao koji volim u Subotici

RAZJASNIĆEŠ SVOJE DILEME O LIČNOM I PROFESIONALNOM RAZVOJU

Naučićeš kako da otkriješ svoj identitet i rešiš dileme u vezi sa ličnim razvojem, postavljanjem i
ostvarivanjem ciljeva.

Naučićeš kako da pripremiš i pošalješ CV, šta je ključno za razgovor za posao, a šta za očuvanje dobrog posla i dalji napredak.

Razumećeš da i drugi imaju slične dileme kao ti, čućeš puno primera iz prakse i dobiti rezime predavača koji će ti pomoći da sve naučeno upešno primeniš.

KAKO SEMINAR IZGLEDA

Sastoji se iz dva časa koja traju po 4 sata, tokom vikenda. Čine ih predavanje, pratične vežbe, grupni rad, ali i individualne konsultacije sa svakim polaznikom. Simuliramo stvarne situacije, navodim puno primera iz prakse u radu malih i velikih kompanija. Ne razglabamo o teoriji, fokusiramo se na praktičan rad.

Svaki čas prate detaljni štampani materijali, kao i dodatni materijali za rad kod kuće. Na kraju programa, tj. najkasnije 7 dana nakon završetka seminara, svaki polaznik dobija rezime svog ukupnog rada, uz smernice za dalji napredak, kroz konkretne savete i primere.

TEME KOJIMA SE BAVIMO

Zašto je završetak fakulteta i početak poslovne karijere važan momenat i kako kroz njega proći sa zadovoljstvom;

Kako brigu i izgovore zameniti entuzijazmom i samopouzdanjem;

Šta predstavlja naš identitet zaista i kako ga otkriti na pravi način

Sve o pripremi CV-a: od toga kako se piše, šta istaći, a šta nikako ne istaći, preko slanja CV-a i propratnog mejla do očekivanja i razgovora o tipovima poslodavaca;

Sve o razgovoru za posao –šta je važno za poslodavca, a šta za kandidata, kako primeniti ono što je na seminaru do sada naučeno o ličnom razvoju i ciljevima, zašto je važan prvi utisak, kako odgovoriti na laka, a kako na teška pitanja i slično.

VREME

Datum novog seminara će biti uskoro objavljen

MESTO

Mesto novog seminara će biti uskoro objavljeno

NAPOMENA

Seminar je besplatan, ali ograničen na 25 polaznika, zbog čega je neophodna prijava.

Prijavi se za seminar