PREDAVANJE MIŠE LUKIĆA: DIZAJNIRAJ ŽIVOT KAKAV ŽELIŠ

Vidimo se za:

  • dana
  • sati
  • minuta
  • sekundi

Predavanja u okviru projekta LEPO MI JE, JER TAKO ŽELIM su nezaboravni događaji, zato što iz priča
uspešnih ljudi uvek možemo dobiti dobre ideje i odgovore.

Vreme

Ponedeljak, 24. jun 2019, 20.00h

Mesto

Sala 10, biskopa u Ušće Shopping Centru

Karte

Na blagajni bioskopa u UŠĆU

TEMA PREDAVANJA

Život nije jedan momenat koji bi trebalo da dosegnemo kako bismo osetili sreću. Život je stalno kreiranje, maštoviti pristup svakodnevici, razumevanje prepreka kao znanja i negovanje radoznalosti u različitim situacijama. Malim pomacima možemo napraviti mnogo i sitnim uživanjima možemo sebe dovesti do krupnih uspeha.

Gde je granica sreće i uspeha, kako možemo organizovati sopstveni dan, zašto je dobro pomešati posao i zadovoljstvo i kako da u svemu tome uspemo, govoriće nam Miša Lukić, koji je u svom poslu dosegnuo najviše vrhove, koji je prepoznatljiv po zadovoljnom licu, osmehu i kreativnosti. Najbolji govornik na ovu temu, jer svakodnenvo i u poslu i u životu spaja strategiju, kreativnost, dobru nameru i vredan rad. I koji napreduje i dalje.

O PREDAVAČU

Miša Lukić je pravi biznis lider. Jedan od najpoznatijih stručnjaka iz oblasti brend i biznis dizajna u centralnoj i istočnoj Evropi. Osnivač je kompanije New Startegy, koja uvodi sasvim nove inovativne pristupe rešavanju izazova i pronalaženju novih mogućnosti za razvoj biznisa. Redovni je učesnik u značajnim humanitarnim akcijama.

Poznajemo ga i kao dugogodišnjeg direktora vodećih marketing agencija u centralnoj i istočnoj Evoropi, gde je kao izvršni direktor Publicis grupe bio zadužen za poslovanje u 30 zemalja. Proglašen je za menadžera godine, 2016, od strane Srpske asocijacije menadžera, dobitnik je Nagrade za životno delo, UEPS-a, PRO.PR nagrade za doprino razvoju PR-a u jugoistočnoj Evropi, proglašen je za marketing ličnost godine od strane Sveta marketinga, kao i za Lidera kreativne misli.

Rezerviši karte