LEPO MI JE TOTAL RELAX PROGRAM

17-20. jun 2019.

LEPO MI JE TOTAL RELAX

retreat program Milice Stojiljković kreiran samo za tebe,

u slovenačkim TERMAMA OLIMIA

 

LEPO MI JE TOTAL RELAX je čist dodir savršenstva. Bez preterivanja! To je ulazak u zonu potpunog uživanja, relaksacije, punjenja baterija, dobrog zdravlja. Mir i odmor na mestu koje je tome stoprocentno posvećeno.

Precizno sam ga kreirala, tako da kroz 4 dana obezbedi sve faktore koji su ti potrebni da napuniš baterije i posvetiš se sebi, kao i da istraješ u svim aktivnostima koje slede do kraja godine. To nije samo relaksacija, to nije ni samo odmaranje, ni samo kreativan rad…LEPO MI JE TOTAL RELAX su savršeno sklopljene kockice koje ti maze dušu, neguju nežnost i toplinu, daju ljubav i dobro zdravlje, podstiču otvaranje, druženje i kreaciju.

Provešćeš vreme, u najboljem spa&wellness hotelu na Balkanu, u najluksuznijoj spa&wellness zoni na Balkanu, uz poseban doživljaj blagodeti termalne vode i LEPO MI JE TOTAL RELAX programu koji je pažljivo kreiran samo za tebe.

Tokom 4 dana ćeš se potpuno izmestiti od dnevnih obaveza i priuštiti sebi uživanje, dobru energiju i odmor kakav zaslužuješ.

Uživaćeš u vežbama koje će te osloboditi stresa, napetosti i svih neraspoloženja i koje će ti obnoviti energiju i dati osećaj poletnosti i samopouzdanja.

Svakog dana ćeš uživati i u kraljevskim spa&wellness tretmanima osmišljenim samo za tebe i tvoj dobar osećaj.

SVE O LEPO MI JE TOTAL RELAX PROGRAMU

Putujemo iz Beograda do Termi Olimia, na četiri dana, od ponedeljka (17. juna) do četvrtka (20. juna).

Boravimo u luksuznom Wellness hotelu Sotelia, Termi Olimia, u kome je užitak u spa&wellness sadržajima neponovljiv, uključujući i sve blagodeti termalne vode za naše zdravlje i obnavljanje energije.

Svaki dan, imamo jutarnje i popodnevne vežbe i radionice u okviru LEPO MI JE TOTAL RELAX programa, čiji je autor Milica Stojiljković, koje su kreirane tako da će svakome pružiti potpunu relaksaciju, obnavljanje energije, motivaciju i inspiraciju koja dolazi iz dubine tvog bića i suštine lepote života.

Pored jutarnjih i popodnevnih vežbi u okviru LEPO MI JE TOTAL RELAX programa, svakog dana, sredinom dana, predviđeno je uživanje posebnim wellness programima u okviru spa zone Termi Olimia. Samo neki od njih su: Muzikalna terapija, Zvučna Gong kupka, Doživljaj šume i….ostavi mesta prijatnim iznenađenjima :).

Pored toga, svoje slobodno vreme, možeš iskoristiti kako želiš, koristići i druge neodoljive sadržaje Termi Olimia ili uživajući u predivnom prirodnom okruženju i zelenilu celog kraja.

Šta program precizno sadrži možeš pogledati OVDE.

DODATNE VAŽNE INFORMACIJE

 

Putujemo zajedno, u zatvorenoj grupi od 20 ljudi.

Sve jutarnje i popodnevne vežbe/radionice predviđene su samo za našu grupu, u predivnom okruženju koje su domaćini Termi Olimia predvideli samo za nas (i unutra i napolju, zavisno od vremenskih prilika).

Prvog dana stižemo sredinom dana, tako dan ostaje druga polovina dana, za naše osnovne aktivnosti, kojima ulazimo u svet LEPO MI JE TOTAL RELAX uživanja. Poslednjeg dana imamo kasni ckeck out i nakon doručka, jutarnjih vežbi, vraćamo se lagano za Beograd.

Pored uživanja koje ćeš posvetiti samo sebi, biće dragoceno i druženje i razmena sa drugima.

Ideš na mesto potpunog uživanja, prateći program koji te podstiče da osetiš lepotu života. Zato ne brini da li poznaješ ostale članove grupe. Svi idemo sa istom namerom – da uživamo i da kažemo sebi LEPO MI JE. Uz LEPO MI JE total relax, svakako LEPO MI JE postaje LEPO NAM JE.

Ako nemaš saputnika sa kojim bi delila/delio mesto u autobusu ili sobu, ne brini, LEPO MI JE TOTAL RELAX je možda baš prilika da stekneš nove prijatelje i uživaš u lepoti novog druženja.

Naravno, možeš odabrati i jednokrevetnu sobu, ako ti, ipak, tako više prija.

KADA I GDE?

Ponedeljak-četvrtak, 17-20. jun 2019. godine.
Terme Olimia, Wellness Hotel Sotelia

CENA?

LEPO MI JE TOTAL RELAX PAKET:
Program+smeštaj+prevoz
440 EUR

VAŽNE NAPOMENE

Šta sve ulazi u cenu paketa, možete videti OVDE.
Precizan dnevni plan će svaki polaznik dobiti pred put.

Napomena: Prilikom prijave potrebno je uplatiti 30% od ukupne cene aranžmana (rok za prijave je 1. jun
2019). Ostatak iznosa je potrebno uplatiti, u celini ili delovima, najkasnije do 12. juna 2019. godine.
Precizne podatke za uplatu ćeš dobiti odmah nakon prijave, putem e-maila.

ŠTA DOBIJAŠ?

Vrednost navedenog paketa je 665 EUR. Uz značajan popust (440 EUR umesto 665 EUR) dobijaš
mnogo dodatnih benefita:

4 dana uživanja i obnavljanja energije, u okviru LEPO MI JE TOTAL RELAX programa.

10 sati sistematskog oslobađanja od stresa, obnavljanja vitalnosti organizma i energije, u okviru LEPO MI JE total relax programa.

4 sata wellness&spa programa osmišljenih samo za tebe.

1 individualnu konsultaciju sa autorom programa, Milicom Stojiljković, tokom boravka, u trajanju od 30
minuta.

koliko želiš, slobodnog vremena i uživanja u termalnoj vodi, na bazenima, drugim spa sadržajima ili zelenilu, u okviru Termi Olimia.

koliko želiš posvećivanja samo sebi ili druženju sa dragim ljudima.

posebne LEPO MI JE poklone iznenađenja, da TOTAL RELAX ugođaj bude potpun.

izmeštanje iz svakodnevnice na 4 dana, u oazu mira, koja će predstavljati ulaganje u lepšu svakodnevicu
tokom preostalog 361 dana u godini.

Ja sam Milica Stojiljković

mogu ti pokazati kako da neguješ i razvijaš svoje potencijale bez obzira u kojoj si životnoj fazi, kako da prevaziđeš probleme sa kojima se svi nekada u životu sretnemo i sačuvaš dobro zdravlje bez obzira na godine.

Moj program se zasniva na veštinama i znanjima koje praktikujem i proučavam već 10 godina, u kombinaciji sa veštinama komunikacije kojima sam se profesionalno bavila 15 godina. Sve one nam pomažu da negujemo svoju pravu prirodu, uživamo u onome zbog čega smo se rodili, da živimo umesto da životarimo. U njima se sreću dostignuća savremene nauke, kao i istine stare hiljadama godina. Lake su za učenje, jednostavne za primenu.

Svakog dana primenjujem te veštine na sebi. Uživam u njima i želim da ih prenesem svakome ko istinski nastoji da razume sebe i druge i prepreke i probleme pretvori u prilike i rešenja.

Samo tokom proteklih godinu dana, oko 3.000 ljudi je bilo na predavanjima, seminarima, radionicama i individualnim konsultacijama koje sam održala i organizovala. Osmeh na njihovom licu i dalji rezultati u životu su moja najbolja potvrda. Jedini sam evropski lider transformacija iz Srbije i član evropske Asocijacije lidera transformacija.

Saznaj više

Prijavi se ovde

Pozovi na + 381 64 1900 725

ili popuni sledeću formu