SEMINAR LEPO MI JE

neguj dobar odnos sa sobom i drugima, za ceo život

Sigurno želiš da ti u životu stalno bude lepo. Ali nastojiš i da razumeš kako da u tome uspeš i onda kad život ne izgleda lepo. Seminar LEPO MI JE će ti upravo odgovoriti na ova pitanja i pokazati kako da primeniš naučeno.

Seminar LEPO MI JE, Milica Stojiljkovic

DOBIĆEŠ CELOVITO ZNANJE I NAUČITI 3 KLJUČNE VEŠTINE

To je mesto gde imaš priliku da se posvetiš samo sebi, da se smeješ, razgovaraš, neguješ unutrašnji mir i obnoviš energiju.

To je vreme koje ti pripada, među svim drugim obavezama i koje sebi poklanjaš, zarad dobrog zdravlja i svežine, koji su važni i tebi i tvojim bližnjima.

To je znanje za ceo život, veštine i vežbe za bolje psiho-fizičko zdravlje, razmena iskustva sa drugima.

ZAŠTO SEMINAR?

Zato što od naše ljubavi prema sebi i dobre komunikacije sa drugim ljudima zaista zavisi koliko ćemo se dobro osećati i biti zadovljni svojim životom. Kvalitet odnosa sa sobom i za drugima je istovremeno i mera naše stvarne slobode, ali i dobrog zdravlja i vitalnosti.

Kroz 2 povezana časa, u trajanju od po 4 sata, tokom jednog vikenda ćeš  naučiti kako da primenom jednostavnih tehnika tvoj život zaista ima predznak LEPO MI JE, čak i onda kada spoljne okolnosti nisu jednostavne i kada nastanu problemi i prepreke.

Na poslednjem času ćemo uraditi i jednu vežbu zahvaljujući kojoj ćemo primeniti sve što smo prethodno naučili i koja predstavlja tvoj plan daljih koraka koje možeš realizovati odmah nakon seminara.

Ključne teme seminara, koje obrađujem konkretno, jednostavno i praktično su:

  • Kako da prihvatiš i razumeš sebe i druge;
  • Kako da neguješ dobro zdravlje, bez obzira na godine;
  • Kako da prepreke i probleme pretvoriš u prilike i rešenja.

PO ČEMU JE SEMINAR POSEBAN?

Pored edukacije, pruža i dobru zabavu, nove ideje i dragocenu razmenu mišljenja sa drugima;

Predstavlja znanja koja si do sada retko gde mogla/mogao steći, a čiji su izvor i zapadna nauka i veštine Istoka stare hiljadama godina;

Nije još jedan u nizu „life coach“ programa koji je namenjen napretku u jednoj oblasti i insistiranju na sreći po svaku cenu, već celovit pristup životu u kome volimo sebe takve kakvi jesmo i napredujemo u skladu sa kapacitetima koje imamo;

Na svakom času radimo lagane vežbe koje nam pomažu da se oslobodimo napetosti i obnovimo energiju, jer je to važno za naše dobro zdravlje;

Pored grupnog rada, obezbeđuje i individualnu konsultaciju sa predavačem.

 

KADA

Novi termin seminara će biti uskoro objavljen

GDE

Mesto održavanja seminara će biti uskoro objavljeno.

CENA

Cena seminara je 6.000 dinara. 

Možeš odabrati jedan od dva paketa:

  • PAKET LEPO MI JE – prisustvo na seminaru
  • PAKET LEPO MI JE BAŠ – prisustvo na seminaru i 1 individualna konsultacija

Paket Lepo mi je podrazumeva uplatu od 3.000 dinara prilikom rezervacije i ostatak od 3.000 na 2. času seminara. I time obezbeđuješ sebi prisustvo na seminaru. Paket Lepo mi je baš podrazumeva uplatu celog iznosa od 6.000 dinara prilikom rezervacije. I time obezbeđuješ sebi prisustvo na seminaru i jednu individualnu konsultaciju.

Ja sam Milica Stojiljković

mogu ti pokazati kako da neguješ i razvijaš svoje potencijale bez obzira u kojoj si životnoj fazi, kako da prevaziđeš probleme sa kojima se svi nekada u životu sretnemo i sačuvaš dobro zdravlje bez obzira na godine.

Moj program se zasniva na veštinama i znanjima koje praktikujem i proučavam već 10 godina, u kombinaciji sa veštinama komunikacije kojima sam se profesionalno bavila 15 godina. Sve one nam pomažu da negujemo svoju pravu prirodu, uživamo u onome zbog čega smo se rodili, da živimo umesto da životarimo. U njima se sreću dostignuća savremene nauke, kao i istine stare hiljadama godina. Lake su za učenje, jednostavne za primenu.

Svakog dana primenjujem te veštine na sebi. Uživam u njima i želim da ih prenesem svakome ko istinski nastoji da razume sebe i druge i prepreke i probleme pretvori u prilike i rešenja.

Samo tokom proteklih godinu dana, oko 3.000 ljudi je bilo na predavanjima, seminarima, radionicama i individualnim konsultacijama koje sam održala i organizovala. Osmeh na njihovom licu i dalji rezultati u životu su moja najbolja potvrda. Jedini sam evropski lider transformacija iz Srbije i član evropske Asocijacije lidera transformacija.

Saznaj više

UTISCI POLAZNIKA SEMINARA LEPO MI JE

Prijavi se za seminar

Pozovi na + 381 64 1900 725

ili pošalji e-mail