Download

Bahove kapi

Bahove kapi su jedna od najlepših radosti na koje ćete u životu naići. One su tako nežan pomoćnik u svim onim situacijama kada nam je potrebna pomoć, uteha, otrežnjenje. Kada nam misli i osećanja nisu u ravnoteži, pomažu nam da razumemo u čemu je problem i da ga tako trajno rešimo. A kada nam je dobro, motivišu nas da ispunjavamo svoje potencijale i negujemo unutrašnju ravnotežu.

Veoma su korisne u okolnostima kao što su:

  • stres na poslu
  • partnerski i porodični odnos
  • izazovi roditeljstva
  • starenje i problemi koji idu uz to
  • traumatska iskustva i slično
Preuzmi besplatno

Beležnica: Pokloni sebi pažnju i ljubav

Ima mnogo načina na koje sebi možemo pokloniti pažnju i ljubav. Da, baš sebi. To ne znači da ćemo biti sebični, da nećemo paziti i voleti druge. To samo znači da je važno početi od sebe. Ova beležnica će vam pomoći da shvatite koliko zaista sebi poklanjate pažnju i ljubav.
Preuzmi besplatno
Godišnjak Bahovih praktičara

Godišnjak Bahovih praktičara

Godišnjak Bahovih praktičara je publikacija koja predstavlja odabrane delove završnih radova polaznika Škole Bahovih praktičara. Veoma su korisni i ilustrativni, jer predstavljaju odraz ličnog iskustva polaznika u susretu sa Bahovim kapima, kao i rada sa klijentima.

Godišnjak Bahovih praktičara objavljuje Psihološko savetovalište Jazz, koje u okvru svoje delatnosti organizuje Školu za obuku Bahovih praktičara.

Ovde možete besplatno preuzeti poslednji Godišnjak, dok ostale primerke možete pogledati na veb sajtu Psihološkog savetovališta Jazz

Preuzmi besplatno