LEPO MI JE RELAX ZONA NA RTNJU

Potrebno ti je da se oporaviš nakon dugog perioda izolacije i vanrednog stanja?

Želiš da vratiš u ravnotežu i svoje telo i misli i osećanja i stabilno nastaviš dalje?

Ili ti je, jednostavno, potreban predah i odmor?

ONDA JE LEPO MI JE TOTAL RELAX ZONA – pravo mesto za tebe.

Sklanjamo se od gradske gužve i svakodnevnih obaveza, na 4 dana.

Idemo na jedno od najmoćnijih energetskih mesta u Srbiji.

Oslobađamo se stresa i obnavljamo energetski balans.

 

U LEPO MI JE RELAX ZONI – SVIMA JE LEPO

LEPO MI JE TOTAL RELAX ZONA je retreat program koji tradicionalno organizujem.

Ove godine smo na Rtnju, mestu koje svojom energijom oslobađa napetosti i blagotvorno deluje na svoje posetioce.

A mi ćemo na tom mestu dodatno raditi na oslobađanju od stresa, obnavljanju energetskog balansa i svemu što nam je neophodno kako bismo se vratili prirodnim tokovima života, nakon perioda izolacije i vanrednog stanja.

Zabavljaćemo se, odmarati, pričati, ćutati. Biće nam LEPO!

I sve to u Hotelu Ramonda, koj u isto vreme pruža i luksuzan boravak i potpuno stapanje za prirodom Rtnja.

ISKUSIĆEŠ RELAKSACIJU NA VIŠE NIVOA

LEPO MI JE RELAX ZONA je kombinacija:

 • odmora
 • relaksacije
 • finog energetskog rada
 • očuvanja zdravlja i vitalnosti

Svaki dan ima dva elementa:

 • Redovne aktivnosti – u okviru LEPO MI JE PROGRAMA
 • Slobodne aktivnosti – koje možeš iskoristiti kako želiš

Redovne LEPO MI JE aktivnosti obuhvataju sledeće:

 • Jutarnje QiGong vežbe – kojima budimo vitalnu energiju i negujemo balans psiho-fizičkog zdravlja. Lake su za izvođenje, ne zahtevaju fizičku spremnost, dobre za svako životno doba. Njima se otvaramo ka lepom danu koji sledi.
 • Popodnevne meditacije i mini-radionice – kojima se usklađujemo sa sobom, aktiviramo izvor unutrašnje snage i lepote u sebi, posvećujemo pažnu ključnim tačkama svoje vitalnosti. Jednostavne su, neopterećujuće i zabavne. Njima zaokružujemo lepotu svakog dana.

Sve radimo u prirodi, na svežem vazduhu, na mestu predviđenom samo za našu grupu.

 • Jedinstvenu šetnju po Rrtnju – gde ćemo posetiti glavne energetske centre i od stručnog vodiča saznati sve magične moći kojima utiču blagotvorno na našu vitalnost.

SLOBODNO VREME ĆEŠ MOĆI SJAJNO DA ISKORISTIŠ

Mogućnosti da iskoristiš slobodno vreme u LEPO MI JE RELAX ZONI su neograničene:

 • Zato što smo baš u Hotelu Ramonda
 • Zato što smo baš na Rtnju

Slobodno vreme – koje svako samostalno može koristiti:

 • Uživanje u SPA centru hotela Ramonda – koji je jedinstven po bazenima u kojima se voda ne prečićava hemijskim, već prirodnim ekološkim putem. Pored bazena, SPA centar poseduje i parno kupatilo, saune, hidromasažnu kadu. A polaznici LEPO MI JE RELAX ZONE će imati i 20% popusta na masaže.
 • Uživanje u čitanju u biblioteci Hotela Ramonda – svi polaznici LEPO MI JE RELAX ZONE mogu besplatno iznajmiti knjige i provesti vreme u divnom ambijentu bioblioteke.
 • Druženje sa sjajnim ljudima – idemo u grupi, na divno mesto, čime dobijamo priliku da uživamo i u druženju i dragocenoj razmeni za sjajnim ljudima koji biraju da LEPO MI JE bude obeležje njihovog života.
 • Druženje sa sobom – obilje prirode na Rtnju, kao i ambijent hotela Ramonda, omogućava svakome da provede kvalitetno vreme sa sobom. Grupa ga u tome neće ometati, jer svi razumemo da smo došli u LEPO MI JE RELAX ZONU, sa istim ciljem.

Informacije o Rrtnju koje je lepo znati:

 • Piramida na Rtnju apsorbuje negativnu energiju, što ima blagotvorno dejstvo na naš organizam i predmet je brojnih svetskih istraživanja energetskih polja.
 • Na Rtnju raste jedistveno lekovito bilje, koje se koristi za čajeve za lečenje brohnijalnih problema.

KADA

22-25. jun 2020.

GDE

Hotel Ramonda, Rtanj

CENA

350 EUR – za prijave do 18. maja 2020.

Šta sve cena obuhvata, možete pogledati OVDE.

NAPOMENA: Prilikom rezervacije, potrebno je uplatiti 50% od ukupnog iznosa, a ostatak u jednoj ili više rata, do 5. juna 2020. godine.

Ja sam Milica Stojiljković

mogu ti pokazati kako da neguješ i razvijaš svoje potencijale bez obzira u kojoj si životnoj fazi, kako da prevaziđeš probleme sa kojima se svi nekada u životu sretnemo i sačuvaš dobro zdravlje bez obzira na godine.

Moj program se zasniva na veštinama i znanjima koje praktikujem i proučavam već više od 10 godina, u kombinaciji sa veštinama komunikacije kojima sam se profesionalno bavila 15 godina. Sve one nam pomažu da negujemo svoju pravu prirodu, uživamo u onome zbog čega smo se rodili, da živimo umesto da životarimo. U njima se sreću dostignuća savremene nauke, kao i istine stare hiljadama godina. Lake su za učenje, jednostavne za primenu.

Svakog dana primenjujem te veštine na sebi. Uživam u njima i želim da ih prenesem svakome ko istinski nastoji da razume sebe i druge i prepreke i probleme pretvori u prilike i rešenja.

Samo tokom proteklih godinu dana, oko 5.000 ljudi je bilo na predavanjima, seminarima, radionicama i individualnim konsultacijama koje sam održala i organizovala. Osmeh na njihovom licu i dalji rezultati u životu su moja najbolja potvrda. Jedini sam evropski lider transformacija iz Srbije i član evropske Asocijacije lidera transformacija.

Saznaj više

PRIJAVI SE ZA PROGRAM

Pozovi na + 381 64 1900 725
ili pošalj email