ŽELIM DA IMAM POSAO KOJI VOLIM U BEOGRADU

Vidimo se za:

  • dana
  • sati
  • minuta
  • sekundi

Traženje posla je svojevrstan posao iz koga možemo puno naučiti o sebi, svojim ličnim, organizacijskim i komunikacijskim sposobnostima. Zato se lični i profesionalni razvoj ne mogu odvojiti jedan od drugog.

Lepo mi je sto imam posao koji volim u Subotici

RAZJASNIĆEŠ SVOJE DILEME O LIČNOM I PROFESIONALNOM RAZVOJU

Naučićeš kako da otkriješ svoj identitet i rešiš dileme u vezi sa ličnim razvojem, postavljanjem i
ostvarivanjem ciljeva.

Naučićeš kako da pripremiš i pošalješ CV, šta je ključno za razgovor za posao, a šta za očuvanje dobrog posla i dalji napredak.

Razumećeš da i drugi imaju slične dileme kao ti, čućeš puno primera iz prakse i dobiti rezime predavača koji će ti pomoći da sve naučeno upešno primeniš.

KAKO SEMINAR IZGLEDA

Sastoji se iz dva časa koja traju po 4 sata, tokom vikenda. Čine ih predavanje, pratične vežbe, grupni rad, ali i individualne konsultacije sa svakim polaznikom. Simuliramo stvarne situacije, navodim puno primera iz prakse u radu malih i velikih kompanija.

Ne razglabamo o teoriji, fokusiramo se na praktičan rad.

Svaki čas prate detaljni štampani materijali, kao i dodatni materijali za rad kod kuće. Na kraju programa, tj. najkasnije 7 dana nakon završetka seminara, svaki polaznik dobija rezime svog ukupnog rada, uz smernice za dalji napredak, kroz konkretne savete i primere.

TEME KOJIMA SE BAVIMO

Zašto je završetak fakulteta i početak poslovne karijere važan momenat i kako kroz njega proći sa zadovoljstvom;

Kako brigu i izgovore zameniti entuzijazmom i samopouzdanjem;

Šta predstavlja naš identitet zaista i kako ga otkriti na pravi način

Sve o pripremi CV-a: od toga kako se piše, šta istaći, a šta nikako ne istaći, preko slanja CV-a i propratnog mejla do očekivanja i razgovora o tipovima poslodavaca;

Sve o razgovoru za posao –šta je važno za poslodavca, a šta za kandidata, kako primeniti ono što je na seminaru do sada naučeno o ličnom razvoju i ciljevima, zašto je važan prvi utisak, kako odgovoriti na laka, a kako na teška pitanja i slično.

VREME

14-15. mart 2020.

MESTO

Beograd, StartIT centar, Savska 5

NAPOMENA

Seminar je besplatan, ali ograničen na 25 polaznika, zbog čega je neophodna prijava.

Prijavi se za seminar