Moja jutarnja rutina

Prilagodi svoj dan sebi, umesto sebe spoljnim okolnostima

Zaista je moguće prilagoditi dan sebi, umesto sebe spoljnim okolnostima, ako na to usmerimo pažnju već od ranog jutra. Dovoljno je 20-ak minuta svakodnevnog vežbanja i već nakon nekoliko dana možeš osetiti da sve teče mnogo lagodnije, da se osećaš dobro i da je umor neprimetan.

Zato sam pripremila idealnu kombinaciju vežbi i meditacija koje će ti u tome pomoći, a bez potrebe da odlaziš da vežbaš na nekom drugom mestu. Moja jutarnja rutina su vežbe koje možeš raditi kod kuće ili na bilo kom drugom mestu koje odabereš.

Milica Stojiljković

IDEALNA KOMBINACIJA JUTARNJIH ENERGETSKIH VEŽBI I MEDITACIJA

JEDNOSTAVNE VEŽBE

Energetske vežbe su lagane za izvođenje, nisu fizički zahtevne, a učiniće da se istinski razbudiš i imaš dovoljno energije za ceo dan. 

VOĐENA MEDITACIJA

Vođena, 5-minutna meditacija će ti pomoći da svesno usmeriš pažnju na to da ti dan prođe najbolje po tebe, kao i na negovanje ljubavi prema sebi. 

Prijavi se

3998 RSD

Cena za korisnike van Republike Srbije:

38 EUR

SAZNAJ SVE DETALJE O SEMINARU

U videu pogledaj prvi deo seminara i saznaj najvažnije detalje.

UVODNO PREDAVANJE

  • Objašnjenje značaja praktikovanja jutarnjih energetskih vežbi i meditacija;
  • Objašnjenje tehnike vežbanja i meditacije.

ENERGETSKE VEŽBE I VOĐENA MEDITACIJA

  • Vođenje energetske vežbe – video, u trajanju od oko 15 minuta.
  • Vođenja meditacija

ŠTA SVE DOBIJAŠ OVIM SEMINAROM

VIDEO MATERIJAL
U STALNOM VLASNIŠTVU

Video sa vođenim energetskim vežbama – koji možeš koristiti bilo kada i bilo gde, bez potrebe dolaska na jutarnji trening.

DODATNI AUDIO-VIDEO MATERIJAL

Vođenu meditaciju – koju možeš raditi čitavog života i koju ćeš zavoleti kao dragocenu jutranju radost, koja će te držati celog dana.

ČITAV PROGRAM PO CENI MESEČNOG TRENINGA

Cena jutarnjeg treninga koji ostaje trajno u tvom vlasništvu jednaka je ceni koju platiš za bilo koji trening, ali samo za jedan mesec.

JUTARNJA RUTINA JE TVOJA UNUTRAŠNJA HIGIJENA!

Kao što jedemo zdravu hranu da bismo bili zdravi ili se tuširamo i peremo zube svakog dana, da bismo bili čisti, tako je i adekvatno vežbanje i meditiranje – unutrašnja higijena, koja čini da svaki naš dan bude ispunjen zdravim, lepim i srećnim okolnostima, punim čistote i jednostavnosti. Zato preuzmi SADA svoje videe i započni SVOJU JUTARNJU RUTINU ODMAH!

Prijavi se

3998 RSD

Cena za korisnike van Republike Srbije:

38 EUR

UTISCI POLAZNIKA