PREDAVANJE BRANIMIRA NESTOROVIĆA: BIOLOGIJA I MAGIJA LJUBAVI

Vidimo se za:

  • dana
  • sati
  • minuta
  • sekundi

Predavanja u okviru projekta LEPO MI JE, JER TAKO ŽELIM su nezaboravni događaji, zato što iz priča
uspešnih ljudi uvek možemo dobiti dobre ideje i odgovore.

Vreme

Četvrtak, 21. novembar 2019, u 19h

Mesto

Sala 3, Cineplexx, u Ušće Shopping Centru

Karte

Na blagajni bioskopa Cineplexx u UŠĆU

TEMA PREDAVANJA

Kad kažemo ljubav, pomislimo na magično osećanje koje nas obuzme. Ponekad ga pomešamo sa zaljubljenošću, kada govorimo o partnerskoj ljubavi. Često je označavamo kao bezuslovnu, kada pričamo koliko volimo svoju decu. U svakom slučaju je prijatna i lepa, kada je reč o ljubavi u svim njenim nijansama.

I koliko sve u vezi sa ljubavlju, zaista ima veze sa našim stavovima, mislima i osećanjima, a koliko sa biološkom osnovom ljudskih bića, saznaćemo od doktora Branimira Nestorovića, na njegovom drugom predavanju u okviru projekta “Lepo mi je, jer tako želim”.

O PREDAVAČU

Doktor Branimir Nestorović je pedijatar, pulmolog i alergolog, profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i načelnik odeljanja pulmologije i alergologije Univerzitetske dečje klinike Tiršova u Beogradu.

Svojim bogatim dugogodišnjim znanjem i međunarodnim iskustvom nam pomaže da negujemo svoje zdravlje i razumemo istinsku prirodu čoveka. Njegov rad nadilazi okvire klasične medicine, jer posmatra dete i čoveka kao deo prirode i u svom radu kombinuje različite metode kako bi svojim pacijentima pomogao na najadekvatniji način.

Rezerviši karte