PREDAVANJE DIJANE KOCIĆ: ODVAŽI SE DA IDEŠ PUTEM (SVOJIH) SNOVA

Vidimo se za:

  • dana
  • sati
  • minuta
  • sekundi

Predavanja u okviru projekta LEPO MI JE, JER TAKO ŽELIM su nezaboravni događaji, zato što iz priča
uspešnih ljudi uvek možemo dobiti dobre ideje i odgovore.

Vreme

Utorak, 25. februar u 20h

Mesto

Bioskop Cineplexx, u Ušće Shopping Centru

Karte

Na blagajni bioskopa Cineplexx u UŠĆU

TEMA PREDAVANJA

Ah, svi bismo voleli da pratimo svoje snove! Ali, često odustanemo i pre nego što pokušamo.

Bilo bi dobro, pre nego što se odvažimo na taj put, da znamo – koja će nam se vrata tačno otvoriti, a koja zatvoriti. A bilo bi sjajno i da se oslobodimo svih strahova i hrabro idemo napred.

Na predavanju ćemo saznati odgovore, baš na ova pitanja. I to od Dijane Kocić, devojke koja se odvažila da ide putem svojih snova i koja je na tom putu postigla zaista velike podvige.

Ispričaće nam, neke od svojih najvećih životnih poduhvata koji su se svima oko nje činili nemogućim i nedostižnim. Kao i kako su je avanture dovele do toga da pomaže drugim ljudima i u tome oseti ogrnomnu radost.

Podeliće sa nama i šta je tada sve naučila o sebi i zašto smatra da – odvažiti se da ideš putem svojih snova znači približiti se svojoj suštini.

O PREDAVAČU

Dijana Kocić je avanturistkinja, svetski putnik i pokretač promena na svakom tlu na koje kroči. Svoju profesionalnu karijeru započela je još kao student Fakulteta organizacionih nauka, a u kompaniji u kojoj je radila, organizovala je najrazličitije događaje, vodila regionalni tim i proglašena je za top 30 ispod 30 menadžera u Srbiji. Najveće iskustvo ima u marketingu.

Ipak, ono što je za Dijanu posebno karakteristično možda i nema mnogo veze sa profesionalnim uspesima, a to je njen aktivizam i strast ka putovanjima, fotografiji i obrazovanju. Zbog snažne posvećenosti svom ličnom razvoju, bila je spremna da ozbiljno istupi iz standardnih životnih putanja, pa je dala otkaz i otišla u Afriku da volontira. Njena ljubav prema deci i obrazovanju motivisala ju je da Tanzaniju ostavi u bar malo boljem stanju, gde je pokrenula akciju obnove osnovne škole na kojoj danas stoji zahvalnica sa njenim imenom. Upravo zbog njene hrabrosti i strastvenosti, potez renoviranja škole bio je propraćen ogromnom medijskom pažnjom.

To su samo neki od podviga kojima inspiriše druge da se i sami odvaže da pretvore svoj život u avanturu iz snova.

Rezerviši karte