SEMINAR NEGUJ SVOJU RAVNOTEŽU

pokloni sebi duboku relaksaciju i obnavljanje energije

Kuću redovno čistimo, ali je povremeno potrebno uraditi „generalno“ čišćenje.

Automobil redovno održavamo, ali je povremeno potrebno otići na „veliki servis“.

Zube redovno peremo, ali je potrebno povremeno otići kod zubara.

Isto tako je i negovanje svoje ravnoteže – unutrašnja higijena.

A Seminar NEGUJ SVOJU RAVNOTEŽU je unutrašnje „generalno“ čišćenje i „veliki servis“.

Bilo da redovno neguješ unutrašnji mir, odabranim tehnikama ili ti je potrebno „resetovanje“ od svakodnevnice koja ti ne prija,

NEGUJ SVOJU RAVNOTEŽU je prilika da se pročistiš na dubokom energetskom nivou i obnoviš energiju za sledeće, nove životne korake.

ISKUSIĆEŠ DUBOKU RELAKSACIJU I OBNAVLJANJE ENERGIJE

OSVEŽIĆEŠ I OBNOVITI ENERGIJU

Odabranim meditativnim vežbama ćemo podstaći oslobađanje od svih faktora stresa na dubokom energetskom nivou. A, potom ćemo, energetskim vežbama vratiti energetski balans i obnoviti energiju.

PROBUDIĆEŠ SAOSEĆANJE 

Dodatna tema seminara biće buđenje saosećanja, jer je ono ključno kako bismo se otvorili i išli napred, kao i za negovanje unutrašnjeg mira i radosti življenja. Posebnim meditativnim vežbama ćemo raditi na buđenju saosećanja prema drugima i sebi.

DOBIĆEŠ BAHOVE KAPI NA POKLON

Pored odabranih meditacija i energetskih vežbi kojima ćemo podstaći čišćenje i obnavljanje energije na dubokom nivou, dobićeš na poklon i Rescue Remedy – kombinaciju Bahovih kapi (cvetnih esencija) koje pomažu u oslobađanju od stresa i napetosti.

ZAŠTO TI JE OVAJ SEMINAR NEOPHODAN?

 • Zato što većina nas, ne zaboravi da uradi veliko čišćenje kuće ili odveze auto na servis, ali zaboravimo da takav tretman priuštimo sami sebi. Svi mi smo, međutim, poput „mašine“ koja zahteva povremeno „veliko spremanje“ i obnavljanje, duboko iznutra.
 • Zato što je divno ako redovno neguješ svoj unutrašnji mir, radost življenja i zdravo telo, ali je veoma koristno povremeno sebi priuštiti intenzivan tretman – unutrašnje higijene, jer nam to daje krila za sve dalje korake koji su pred nama.
 • Zato što je potrebno da se pročistimo, duboko iznutra, da bismo mogli da nastavimo dalje, nakon velikih izazova i zahtevnih faza, koje ponekad imamo.
 • Zato što je stres, možda, počeo da te pobeđuje i došao je trenutak da mu staneš na put. A jedini način da u tome uspeš je da ga pobediš duboko iznutra i oslobodiš sve svega onoga čime te je opteretio.

KAKO ĆEŠ SE OSEĆATI NAKON SEMINARA?

 • Sveže i odmorno, na fizičkom nivou;
 • Rasterećeno i oslobođeno, na nivou misli i osećanja;
 • Zahvalno i srećno, na svim nivoima;
 • Nasmejano i radosno, motivisano za nova dostignuća;
 • Odlučno da prošlost prihvatiš kao dobru lekciju i deo puta.

KAKO ĆE SEMINAR IZGLEDATI?

Ovo je seminar, gde manje pričamo, a više praktično radimo.

Precizan redosled i intenzitet vežbi omogućava jasne rezultate, čije blagodeti ćeš osećati nekoliko narednih meseci. (Metaforično govoreći, ako se svakodnevno tuširamo pod tušem, ovo će izgledati kao tuširanje ispod vodopada, samo gledano iznutra).

Sve vežbe prate precizna objašnjenja i praktični saveti.

 Tokom 4 sata seminara ćemo raditi sledeće:

Meditativne vežbe:

 • Oslobađanje od stresa i napetosti;
 • Čišćenje destruktivnih emocija, koncepata i vezanosti;
 • Uspostavljanje duboke unutrašnje ravnoteže, važne za dobro psiho-fizičko zdravlje.

Energetske vežbe:

 • Oslobađanje od psiho-fizičkog umora;
 • Uspostavljanje energetskog balasa;
 • „Obnavljanje“ energije.

SAOSEĆANJE, kao dodatna važna tema:

 • Usmeravanje pažnje na individualne priritete;
 • Pokretanje unutrašnjeg procesa saosećanja;
 • Saosećanje prema sebi i drugima.

KADA

Subota, 18. januar 2020, 11-15h

GDE

Centar za lični razvoj LEPO MI JE, Beograd

CENA

Cena seminara je: 8. 000 dinara

Za prijave do 31. decembra 2019: 6.000 dinara

Napomena: uplatom iznosa od minimum 3.000 dinara prilikom prijave, garantujete svoje mesto na seminaru. Ukoliko nas ne obavestite da od seminara odustajete do 5 dana pre početka, zadržavamo novac, jer ste time zauzeli mesto nekom drugom.

Ja sam Milica Stojiljković

mogu ti pokazati kako da neguješ i razvijaš svoje potencijale bez obzira u kojoj si životnoj fazi, kako da prevaziđeš probleme sa kojima se svi nekada u životu sretnemo i sačuvaš dobro zdravlje bez obzira na godine.

Moj program se zasniva na veštinama i znanjima koje praktikujem i proučavam već 10 godina, u kombinaciji sa veštinama komunikacije kojima sam se profesionalno bavila 15 godina. Sve one nam pomažu da negujemo svoju pravu prirodu, uživamo u onome zbog čega smo se rodili, da živimo umesto da životarimo. U njima se sreću dostignuća savremene nauke, kao i istine stare hiljadama godina. Lake su za učenje, jednostavne za primenu.

Svakog dana primenjujem te veštine na sebi. Uživam u njima i želim da ih prenesem svakome ko istinski nastoji da razume sebe i druge i prepreke i probleme pretvori u prilike i rešenja.

Samo tokom proteklih godinu dana, oko 5.000 ljudi je bilo na predavanjima, seminarima, radionicama i individualnim konsultacijama koje sam održala i organizovala. Osmeh na njihovom licu i dalji rezultati u životu su moja najbolja potvrda. Jedini sam evropski lider transformacija iz Srbije i član evropske Asocijacije lidera transformacija.

Saznaj više

UTISCI POLAZNIKA SEMINARA NEGUJ SVOJU RAVNOTEŽU

Prijavi se za seminar

Pozovi na + 381 64 1900 725

ili pošalji e-mail