SEMINAR NEGUJ SVOJU RAVNOTEŽU

pokloni sebi duboku relaksaciju i obnavljanje energije

Da li ste promenljivog raspoloženja?

Sigurno želite da se osećate dobro i imate energije za sve važne aktivnosti.

Sasvim je prirodno da smo ponekad nerapoloženi. Ali nije prirodno da je to naše stalno stanje. Ako želite da izađate iz začaranog kruga stalnog ili povremenog neraspoloženja ili bezvoljnosti ili da dosegnete još viši stupanj unutrašnjeg mira,

Seminar NEGUJ SVOJU RAVNOTEŽU je za Vas.

ISKUSIĆETE DUBOKU RELAKSACIJU I OBNAVLJANJE ENERGIJE

OSVEŽIĆETE SE I OBNOVITI ENERGIJU

Odabranim meditativnim vežbama ćemo podstaći oslobađanje od svih faktora stresa na dubokom energetskom nivou. A, potom ćemo, energetskim vežbama vratiti energetski balans i obnoviti energiju.

PROBUDIĆETE SAOSEĆANJE 

Dodatna tema seminara biće buđenje saosećanja, jer je ono ključno kako bismo se otvorili i išli napred, kao i za negovanje unutrašnjeg mira i radosti življenja. Posebnim meditativnim vežbama ćemo raditi na buđenju saosećanja prema drugima i sebi.

DOBIĆETE BAHOVE KAPI NA POKLON

Pored odabranih meditacija i energetskih vežbi kojima ćemo podstaći čišćenje i obnavljanje energije na dubokom nivou, dobićete na poklon i Rescue Remedy – kombinaciju Bahovih kapi (cvetnih esencija) koje pomažu u oslobađanju od stresa i napetosti.

ZAŠTO MEDITATIVNE I ENERGETSKE VEŽBE?

Neraspoloženje, nemir i „pad“ energije – nastaju zato što u sebe primimo svu buku koja je oko nas, a koja dolazi od mnogo obaveza, previše informacija, umora.

Da bismo se buke oslobodili moramo da se utišamo i oslobodimo prostor za novo i lepo u nama. Način da to uradimo su pažljivo odabrane meditacije i energetske vežbe koje daju odlične rezultate, o kojima svedoče i različite naučne discipline i tradicija stara hiljadama godina.

KAKO JEDAN SEMINAR MOŽE VRATITI DOBRO RAPOLOŽENJE I „PODIĆI“ ENERGIJU?

Seminar NEGUJ SVOJU RAVNOTEŽU nije instant rešenje! Suština je u tome da tokom 4 sata, radimo meditacije i energetske vežbe, određenim redosledom, kojim postepeno postižemo veći unutrašnji mir i podstičemo čišćenje od svega onoga što nam ne pripada (neraspoloženje, bezvoljnost, blokade, strahovi i slično). Kada radimo takvim redosledom i intenzitetom – dobijamo najbolji efekat. Slično je kao kad sređujemo svoj dom – redovno ga održavamo, ali povremeno uradimo veliko čišćenje. Tako je ovaj Seminar, naše veliko čišćenje iznutra. A posle svakog čišćenja, otvaramo prostor za nove lepe trenutke.

Takođe, radom u grupi, pravimo energetsko polje koje deluje i pojedinačno i na sve članove grupe, tako da svako osećanja intenzivniji efekat, što je dragocena razmena, kojoj svi dobijaju.

Tokom Seminara se oslobađamo blokada i podižemo vibraciju, a njegove efekte osećate i narednih meseci, u vidu boljeg raspoloženja, osećaja da ste „iznad svake situacije“, da sve ide lakše i lagodnije.

SEMINAR JE NAMENJEN SVAKOME KO VOLI SEBE

Bez obzira da li redovno meditirate ili praktikujete bilo koju veštinu koja donosi veći unutrašnji mir i radost življenja ili ste imali tešku životnu fazu koju želite da prevaziđete, Seminar NEGUJ SVOJU RAVNOTEŽU je za Vas.

Zato što nam je svima, periodično, potrebno „veliko čišćenje“ ili „veliki servis“. Ako redovno čistimo svoj dom ili vozimo auto na servis, zašto ne bismo i sebi priuštili oslobađanje od svega što nam stoji na putu i otvorili se za nove mogućnosti i radosti.

Kada sebi poklanjamo ljubav, postajemo bolji i za one koje volimo.

NE MORATE DA IMATE PREDZNANJE

Da biste učestvovali na seminaru, ne morate da praktikujete meditaciju ili bilo koju sličnu disciplinu.

Takođe, ako to radite redovno ili povremeno, Seminar će biti pravi užitak.

Radimo u lepoj, prijatnoj atmosferi. Ceo seminar je vođen, sastoji se iz objašnjenja šta i zašto radimo, u datom trenutku i praktičnih vežbi. Manje pričamo, a više radimo, kako biste osetili potpun efekat. I kako biste otišli kući osveženi, otvorenog uma i srca.

KAKO ĆETE SE OSEĆATI NAKON SEMINARA?

Sveže i odmorno, na fizičkom nivou;

Rasterećeno i oslobođeno, na nivou misli i osećanja;

Zahvalno i srećno, na svim nivoima;

Nasmejano i radosno, motivisano za nova dostignuća;

KADA

Subota, 18. januar 2020, 11-15h

GDE

Centar za lični razvoj LEPO MI JE, Beograd

CENA

Cena seminara je: 8. 000 dinara

Za prijave do 31. decembra 2019: 6.000 dinara

Napomena: uplatom iznosa od minimum 3.000 dinara prilikom prijave, garantujete svoje mesto na seminaru. Ukoliko nas ne obavestite da od seminara odustajete do 5 dana pre početka, zadržavamo novac, jer ste time zauzeli mesto nekom drugom.

Ja sam Milica Stojiljković

mogu ti pokazati kako da neguješ i razvijaš svoje potencijale bez obzira u kojoj si životnoj fazi, kako da prevaziđeš probleme sa kojima se svi nekada u životu sretnemo i sačuvaš dobro zdravlje bez obzira na godine.

Moj program se zasniva na veštinama i znanjima koje praktikujem i proučavam već 10 godina, u kombinaciji sa veštinama komunikacije kojima sam se profesionalno bavila 15 godina. Sve one nam pomažu da negujemo svoju pravu prirodu, uživamo u onome zbog čega smo se rodili, da živimo umesto da životarimo. U njima se sreću dostignuća savremene nauke, kao i istine stare hiljadama godina. Lake su za učenje, jednostavne za primenu.

Svakog dana primenjujem te veštine na sebi. Uživam u njima i želim da ih prenesem svakome ko istinski nastoji da razume sebe i druge i prepreke i probleme pretvori u prilike i rešenja.

Samo tokom proteklih godinu dana, oko 5.000 ljudi je bilo na predavanjima, seminarima, radionicama i individualnim konsultacijama koje sam održala i organizovala. Osmeh na njihovom licu i dalji rezultati u životu su moja najbolja potvrda. Jedini sam evropski lider transformacija iz Srbije i član evropske Asocijacije lidera transformacija.

Saznaj više

UTISCI POLAZNIKA SEMINARA NEGUJ SVOJU RAVNOTEŽU

Prijavi se za seminar

Pozovi na + 381 64 1900 725

ili pošalji e-mail