Feng Shui seminar Marie Diamond

Marie Diamond je tajna uspeha
mnogih holivudskih zvezda, multimilionera, vrhunskih sporstista,
ona je akter čuvenog filma i knjige „Tajna“ i zaslužna za njihov planetarni značaj,
žena koja je iscelila sebe sa 15 godina, kada su doktori od nje odustali.

*

ODRŽAĆE DVODNEVNI SEMINAR “FENG SHUI OSNOVE”,

tokom vikenda, 1. i 2. juna 2019. godine u Beogradu.

NAUČI DA POKRENEŠ ENERGIJU SVOG ŽIVOTNOG I RADNOG PROSTORA U SMERU SVOG USPEHA

Naučićeš zašto je Feng Shui važan i kako ga možeš praktično primeniti.

Dobićeš jasne smernice kako urediš svoj životni i radni prostor, prema sebi i svima koji u njemu borave.

Dobićeš sertifikat Marie Diamond Feng Shui osnove, od Marie Diamond.

Iskoristi priliku da dobiješ besplatne savete Marie Diamond, kako da privučeš više novca u svoj život

PRIJAVI SE OVDE

KAKO ĆE SEMINAR TAČNO IZGLEDATI?

Seminar će se sastojati iz 2 dana i obuhvatiće sledeće teme:

Značaj Feng Shui-a: tradiocionalni Feng Shui, Marie Diamond Feng Shui, ključne tačke razumevanja Feng Shui sistema;

Lični Feng Shui: koji su njegovi najvažniji segmenti, šta je potrebno znati, kako odrediti sve elemente ličnog Feng Shui-a i usmeriti ih ka uspehu u bilo kojoj oblasti života;

Praktična primena Feng Shui-a u životnom i radnom prostoru: u odnosu na ulazna vrata, plan stana ili poslovnog prostora, određivanje smerova i njihovog značaja;

Svrha Feng Shui-a: šta je važno da znamo, šta da koristimo, šta da izbegavamo, značaj pojedinih objekata/simbola u životnom i radnom prostoru, uloga 5 elemenata i svi prateći detalji.

 

ŠTA ĆEŠ DOBITI OVIM SEMINAROM?

Seminar će ti obezbediti veoma konkretno znanje o Feng Shui sistemu Marie Diamond, koje dalje možeš praktično primeniti u svom životnom i radnom prostoru. I zahvalujući kome možeš pomoći i svojim prijeteljima da pravilno urede svoj dom i prostor u kome rade.

Na kraju seminara dobićeš sertifikat Marie Dimaond o završenom Seminaru Feng Shui osnove Marie Diamond.

Na seminar možeš poneti plan svog stana ili radnog prostora, fotografije trenutnog izgleda tog prostora i na tome direktno raditi tokom oba dana događaja, tako da nakon seminara imaš gotov plan koji dalje možeš primeniti i usmeriti energiju svog prostora ka uspehu.

Ceo seminar će sa engleskog na srpski jezik prevoditi simultano stručni prevodilac.

 

KOME JE SEMINAR NAMENJEN

Seminar je namenjen svima koji žele da razumeju osnove Feng Shui-a i njegov značaj i primene jedinstven Feng Shui sistem koji je kreirala Marie Diamond i koji je do uspeha doveo mnoge poznate ličnosti iz sveta filma, muzike, sporta i biznisa:

  • Svima koji žele da steknu osnovna praktična znanja o Feng Shui sistemu Marie Diamond;
  • Svima koji žele da steknu sertifikat Feng Shui sistema Marie Diamond;
  • Svima koji žele da razumeju kako da energiju svog prostora usmere ka sopstvenog uspehu, kao i uspehu članova svoje porodice ili poslovnih saradnika;
  • Svima koji su radoznali i žele da unaprede svoje znanje o Zakonu privlačenja, Feng Shui-u, kvantnoj fizici i drugim oblastima ličnog razvoja.

 

KADA?

Vikend, 1-2. jun 2019.

GDE?

Mesto događaja će biti naknadno objavljeno

BIOGRAFIJA MARIE DIAMOND

Marie Diamond je karijeru brojnih holivudskih zvezda i multimilionera usmerila ka uspehu. Širom sveta je poznata, pre svega, kao stručnjak za Feng Shui, ali njen život i rad su mnogo više od toga. Autor je posebnog Feng Shui sistema koji nadilazi osnovne principe ove veštine i uključuje i polja nauke i tradicije, predavač na najvećim svetskim događajima koji se tiču ličnog razvoja i motivacije, autor nekoliko knjiga i jedan od najevećih lidera transformacija na svetu.

Njeni klijenti su Stiven Spilberg, Roling Stonsi i druge zvezde američkog filma, muzike i biznisa. Nakon njenog rada sa njima, počeli su da osvajaju Oskare, brojne nagrade i napreduju u svojoj karijeri i biznisu.

Jedini je autor čuvenog filma i knjige „Tajna“ iz Evrope i zovu je „tajnom iza Tajne“ zato što je upravo „Tajna“ počela da postaje svetski fenomen od trenutka kada se Marie svojim umećima uključila u promociju. Do sada je „Tajna“ dotakla više od pola milijarde ljudi.

Viziju uspeha ovog filma i knjiga, Marie je imala već sa 15 godina, kada je u saobraćajnoj nesreći gotovo izgubila život, nakon čega se probudila iz kome i iscelila samu sebe samo, kada su i lekari bili nemoćni.

Dodatne detalje o Marie Diamond možete saznati na njenom veb sajtu: http://www.mariediamond.com/

 

REZERVIŠI SVOJE MESTO NA SEMINARU, NA VREME

CENA DVODNEVNOG SEMINARA JE: 35.998 dinara (298 EUR)

Za uplatu iznosa od 10.000 dinara do 28. februara 2019, ukupna cena seminara iznosi: 30.998 dinara (258 EUR). Pri čemu je preostali izos seminara potrebno uplatiti do 1. maja 2019.

Nakon prijave za Seminar, dobićeš instrukcije za uplatu navedenog iznosa.
Nakon evidentiranja uplate, dobićeš pisanu potvrdu o uplati.

U slučaju da svoj dolazak ne otkažeš do 15. maja 2019, zadržavamo iznos akontacije, jer time zauzimaš mesto nekom drugom.

PRIJAVI SE ZA radionicu

Pozovi na + 381 64 1900 725

ili pošalji e-mail


Datum rođenja nam je potreban, kako bismo odredili tvoj energetski broj, koji ćeš dobiti odmah po dolasku na radionicu i koji će ti koristiti tokom događaja.