PREDAVANJE ZA RODITELJE: KAKO DA IGRICE NE BUDU DETETU PREOKUPACIJA

Vidimo se za:

  • dana
  • sati
  • minuta
  • sekundi

Mislite da Vaše dete igra igrice više nego što bi trebalo?

Ili ne znate kako da ga sprečite da provodi sate ispred računara ili mobilnog telefona?

Pitate se da li se igranje igrica otrglo kontroli i dostiglo granice preokupacije?

Mnogi roditelji postavljaju ista pitanja. Zato što je igranje igrica i gledanje u ekran mobilnog telefona ili računara deo svakodnevice većine današnje dece.

Nove tehnologije jesu deo njihovog sveta i ne treba ih sprečavati da upoznaju njihove mogućnosti.

Ali je veoma važno naći pravu meru, tako da igranje igrica i nove tehnologije za dete

budu konstuktivni, a ne destruktivni.

Na predavanju KAKO DA IGRICE NE BUDU PREOKUPACIJA DETETU ćete naučiti kako da

nađete tu pravu meru, uz osvešćivanje nekoliko važnih detalja i

male promene u komunikaciji sa detetom.

Milica Stojiljković

Naučićete zašto igrice toliko

obuzimaju pažnju deteta i

kako da mu pomognete da

bude bolje koncentrisano

i radoznalo i za druge teme.

Saznaćete kako da mu pomognete

da samo razume da je lepota života

u svetu koji ga okružuje, umesto u

virtuelnom svetu igrica kojima je

toliko posvećeno.

Provešćete vreme, stičući veštine

koje su istovremeno i ulaganje u

vaše dete i vaš odnos sa detetom

 

PO ČEMU JE OVO PREDAVANJE POSEBNO

Igrice su stvaran deo života današnje dece. Nije potrebno da ih sprečimo da igraju igrice i da insistiramo na njihovoj štetnosti po razvoj deteta.

Mnogo je korisnije da nađemo pravi način da detetu objasnimo zašto su igrice po njega dobre, a zašto ne. I šta se događa kada im se previše posveti.

Da bismo u tome uspeli, potrebno je da, prvo, mi sami, kao roditelji, osvestimo i razumemo nekoliko važnih činjenica. Uz male trikove u komunikaciji, biće nam lakše da ta saznanja prenesemo i na svoju decu.

Zato je ovo predavanje posebno! Jer ću vam pokazati da samo malim promenama u odnosu i prema sebi i prema svom detetu, možete napraviti veoma velike promene u kvalitetu života i Vas i Vašeg deteta. Takve promene će učiniti da imate još kvalitetniji odnos sa svojim detetom, a da igrice budu deo  njegove zabave, ali ne i preokupacija i tema kojoj je isključivo posvećeno.

ŠTA ĆETE ZNATI NAKON PREDAVANJA

Razumećete zašto igrice imaju moć da preokupiraju pažnju deteta i kako da mu pomognete da igranje igrica ostane zabava, ali ne preokupacija.

Znaćete zašto je važno da usmerite detetovu pažnju, pored igrica, i na druge teme i kako da to učinite uspešno.

Naučićete kako da odgovorite na komentare deteta, kao što su „samo još malo…“, „…evo, završavam, stvarno“ ili na skivanja telefona ispod jastuka i šaputanja sa drugovima u sobi dok, umesto da se druže i razgovaraju, oni provode vreme u vitruelnom svetu.

Dobićete jasne smernice kako da radite sa detetom, ako su igrice već previše uzele njegovu pažnju i, zbog tog pokazuje agresivno ponašanje, nezainteresovanost za bilo koju drugu temu, odbojnost prema školi i slično.

 

KADA

Utorak, 26. novembar, 18.30 - 20.30h

GDE

Centar za lični razvoj LEPO MI JE, Beograd

CENA

Cena karte za predavanje je: 1.000 dinara (za prijave do 18. novembra). Nakon toga, cena iznosi: 1.200 dinara.

Odmah nakon prijve za predavanje ćete dobiti instrukcije za uplatu. Ukoliko nam ne javite da ne možete da dođete na predavanje do 22. novembra, novac vam neće biti vraćen, jer time zauzimate mesto nekom drugom. Hvala na razumevanju.

Ja sam Milica Stojiljković

mogu ti pokazati kako da neguješ i razvijaš svoje potencijale bez obzira u kojoj si životnoj fazi, kako da prevaziđeš probleme sa kojima se svi nekada u životu sretnemo i sačuvaš dobro zdravlje bez obzira na godine.

Moj program se zasniva na veštinama i znanjima koje praktikujem i proučavam već više od 10 godina, u kombinaciji sa veštinama komunikacije kojima sam se profesionalno bavila 15 godina. Sve one nam pomažu da negujemo svoju pravu prirodu, uživamo u onome zbog čega smo se rodili, da živimo umesto da životarimo. U njima se sreću dostignuća savremene nauke, kao i istine stare hiljadama godina. Lake su za učenje, jednostavne za primenu.

Svakog dana primenjujem te veštine na sebi. Uživam u njima i želim da ih prenesem svakome ko istinski nastoji da razume sebe i druge i prepreke i probleme pretvori u prilike i rešenja.

Samo tokom proteklih godinu dana, oko 5.000 ljudi je bilo na predavanjima, seminarima, radionicama i individualnim konsultacijama koje sam održala i organizovala. Osmeh na njihovom licu i dalji rezultati u životu su moja najbolja potvrda. Jedini sam evropski lider transformacija iz Srbije i član evropske Asocijacije lidera transformacija.

Saznaj više

PRIJAVI SE ZA PREDAVANJE

Vaše dete će Vam biti zahvalno na podršci koju mu pružate.

Pozovi na + 381 64 1900 725
ili pošalj email